Personvernerklæring

1. Innledning

1.1 Denne nettsiden drives av Lead Service AS. Bedriftsinformasjon:

Lead Service AS
Org.nr 922 997 454

Bogstadveien 27b
0355 Oslo
Kontakt: hei@leadservice.no

Lead Service AS er leverandør av nettstedet. Nettstedet er registrert hos Domeneshop AS.

1.2 Vi gjør vårt beste for å beskytte våre brukeres personlige opplysninger.

1.3 Disse personvernreglene gjelder i tilfeller der vi behandler eller lagrer personopplysninger, slik som navn, adresser, epostadresser, telefonnummer og andre opplysninger som blir gitt i forbindelse med bruken av våre tjenester.

2. Informasjonskapsler

Vi kan bruke informasjonskapsler på denne nettsiden. Les mer om dette på vår side om informasjonskapsler.

3. Bruk av personopplysninger

3.1 Vi mottar personopplysninger i tilfeller der en bruker av nettsiden sender en melding gjennom nettsidenes kontaktskjema eller ringer inn til vår kontakttelefon.

4. Deling av dine personlige opplysninger

4.1 Når bruker sender inn forespørsel om å motta tilbud fra våre leverandører, så vil kontaktinformasjon og din henvendelse bli sendt videre til maksimum tre relevante leverandører. Denne informasjonen vil innebære epost, navn, firmanavn og andre opplysninger som bruker selv oppgir.

Vi sender alltid ut en epost med informasjon om hvilke leverandører kontaktinformasjonen er sendt videre til. Vi deler ikke informasjon med andre enn de leverandører som er oppgitt i eposten vi sender ut. På denne måten vet brukeren hvor informasjonen har blitt sendt.

Det er også viktig for oss å sikre at de leverandører vi deler informasjonen med, behandler denne informasjonen i henhold til alle gjeldende regelverk om personvernopplysninger. Vi har derfor forsikret oss at leverandørene har en tilstrekkelig personvernerklæring og at bruker kan få innsyn i lagrede data.

5. Lagring av dine personlige opplysninger

5.1 Vi lagrer dine personlige opplysninger på passordbeskyttede og sikre servere.

5.2 Vi sletter alle personopplysninger som vi har mottatt innen 18 måneder.

5.3 Deling av informasjon over internett er aldri 100% sikkert. Hacking kan forekomme.

6. Tilgang og sletting

6.1 Du har rett til å kreve innsyn og å få slettet personopplysningene som vi behandler om deg. Du kan lese mer om dine rettigheter på: www.datatilsynet.no.

6.2 Hvis du vil gjennomgå eller slette personlig informasjon som vi kan ha om deg, vennligst kontakt hei@leadservice.no. Vi vil behandle din forspørsel så fort som mulig, og det kan ta opptil 10 dager å behandle forespørselen din.

6.3 For identifikasjon vil du bli bedt om å sende en kopi av passet ditt for å bevise din identitet.